Polica na stenu Wilma 80 cm, dub sonoma

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Sada 3 ks políc Duraline štvorec, čierna

Sada 3 kusov políc v čiernej farbe v tvare štvorca. Vďaka rôznym veľkostiam ľahko pasuje do rôzneho priestoru - môžete ich tak umiestniť vedľa seba alebo samostatne v rámci celého bytu.
22,99 EUR

Nástenná polica s rámom Duraline 40 cm, orech

Nástenná polica s praktickým bočným rámom so šírkou 40 cm v dekore orech. Univerzálny a praktický dizajn - bočný rám navyše zabraňuje spadnutiu uložených predmetov.
14,99 EUR

Polica na stenu Wilma 23,5 cm, orech

Polica na stenu so šírkou 23,5 cm v dekore orech - jednoduchý univerzálny dizajn sa hodí do každého interiéru. Kovové konzoly pre zavesenie sú prakticky ukryté zo zadnej strany.
8,99 EUR

Polica na stenu Wilma 23,5 cm, biela

Polica na stenu so šírkou 23,5 cm v bielej farbe - jednoduchý univerzálny dizajn sa hodí do každého interiéru. Kovové konzoly pre zavesenie sú prakticky ukryté zo zadnej strany.
8,99 EUR

Polica na stenu Wilma 80 cm, dub sonoma

Polica na stenu so šírkou 80 cm v dekore dub sonoma - jednoduchý univerzálny dizajn sa hodí do každého interiéru. Kovové konzoly pre zavesenie sú prakticky ukryté zo zadnej strany.
16,99 EUR

Polica na stenu Wilma 80 cm,orech

Polica na stenu so šírkou 80 cm v dekore orech - jednoduchý univerzálny dizajn sa hodí do každého interiéru. Kovové konzoly pre zavesenie sú prakticky ukryté zo zadnej strany.
16,99 EUR

Nástenná polica Carlos, biela, 75 cm

Nástenná polica Carlos so šírkou 75 cm v bielej farbe je úplne univerzálna a vhodná do akejkoľvek izby.
15,90 EUR

Nástenná polica Carlos, biela, 150 cm

Nástenná polica Carlos o šírke 150 cm v bielej farbe je úplne univerzálna a vhodná do akejkoľvek izby.
19,90 EUR

Nástenná polica Carlos, dub sonoma, 75 cm

Nástenná polica Carlos so šírkou 75 cm v dekore dub sonoma je úplne univerzálna a vhodná do akejkoľvek izby.
15,90 EUR

Nástenná polica Cardiff 133 cm, vintage optika dreva

Nástenná polica z kolekcie Cardiff - exkluzívna optika v mestskom industriálnom štýle v kombinácii imitácia brúseného kovu s vintage optikou drevených dosiek. Ľahko si tak zariadite interier, ktorý bu... Viac informácií
55,90 EUR

Polica Point, biela

Závesná polica so štyrmi priehradkami, kam si môžete všetko prehľadne uložiť.
19,90 EUR

Polica Zuzana, biela/čierna mat

Jednoduchá polička v bielo-čiernom kontrastnom prevedení môže byť zavesená samostatne alebo ako súčasť obývacej zostavy.
16,00 EUR

Nástenná polica Nordi, dub artisan

Nástenná polica z kolekcie Nord - inšpirujte sa útulným severským štýlom. Moderný nábytok so zaoblenými hranami v teplých tónoch drevodekore.
54,90 EUR

Nástenná polica Luca, dub/bielená pínia

Nástenná polica z kolekcie Luca. V kombinácii bielenej pínie s útulnými dubovými tónmi.
42,90 EUR

Polica na stenu Bonanza 130 cm

Polica na stenu zo štýlovej kolekcie Bonanza - povrchy imitujúce vintage optiku oprýskaných drevených lát vnesú do vášho interiéru originalitu a zároveň inšpiráciu k zariadeniu naozaj štýlového bytu.
69,90 EUR

Polica Primo, dub riviera/biela

Police z programu Primo v príjemnom škandinávskom štýle. Kombináciu dubového drevodekoru a bielej farby dopĺňajú zaoblené hrany, ktoré dodávajú nábytku nezameniteľný vzhľad.
25,90 EUR

Polica Point, dub sonoma

Závesná polica so štyrmi priehradkami, kam si môžete všetko prehľadne uložiť.
19,90 EUR

Nástenný panel s policou a osvetlením Lucera, dub artisan

Nástenný panel s policou a osvetlením z kolekcie Lucera - moderný trendový nábytok pre zariadenie útulného obývacieho priestoru. Príjemný drevodekor dub artisan sa štruktúrovanou konštrukciou panelu v... Viac informácií
199,90 EUR

Nástenná polica Prime, vintage optika dreva

Nástenná polica z kolekcie Prime v industriálnom štýle upúta pozornosť už na pohľad skvelou vintage optikou drevených lát a brúseného kovu. Nábytok tak dokonale podčiarkne osobitosť vášho interiéru.
109,90 EUR

Nástenná polica Lucca, 100 cm

Nástěnná police o šířce 100 cm v platinově modrém provedení může být umístěna jako součást kuchyně Lucca anebo kdekoliv jinde.
29,90 EUR

Nástenná polica Canyon, dub, 167 cm

Nástenná polica s celkovou šírkou 167 cm z modelového radu Canyon - nábytok tradičného vzhľadu v útulnom medovom odtieni drevodekoru dub. Široké rámy a profilácie predných plôch navyše pôsobí masívne.... Viac informácií
99,90 EUR

Nástenná polica Kassel, vintage optika kovu

Nástenná polica z programu Kassel vo vintage optike obrúseného kovu. S týmto nábytkom si tak ľahko môžete zariadiť byt ladený do vintage alebo industriálneho štýlu. Poličku môžete využiť samostatne al... Viac informácií
19,90 EUR

Nástenná polica Colmar, biela

Nástenná polica so šírkou 135,5 cm z programu Colmar - biely nábytok pre všetkých, ktorí majú radi klasický moderný štýl.
29,90 EUR

Nástenná polica Jasmin, grafit/dub

Nástenná polica v prevedení grafit s dubovým drevodekorom z kolekcie Jasmin - nábytok v modernom vidieckom štýle s dôrazom na detail nadväzuje na tradíciu útulne zariadeného domova a priamo láka k tom... Viac informácií
85,90 EUR

Nástenná polica Linate, biely lesk/dub, 150 cm

Nástenná polica so šírkou 150 cm z programu Linate - štýlový nábytok so zaoblenými líniami, pôsobí veľmi elegantne. Drevodekor dub Truffel vytvára s lesklými bielymi plochami príjemný kontrast a dokon... Viac informácií
49,90 EUR

Nástenná polica Canyon, dub, 137 cm

Nástenná polica z modelového radu Canyon - nábytok tradičného vzhľadu v útulnom medovom odtieni drevodekoru dub. Široké rámy predných plôch navyše pôsobí masívne. Kombináciou jednotlivých dielov nábyt... Viac informácií
79,90 EUR

Nástenná polica Liverpool, dub

Nástenná polica z kolekcie Liverpool - univerzálne pasuje na každú stenu. V útulnom dubovom drevodekore.
49,90 EUR

Nástenná polica Landwood, šírka 90 cm, biela

Nástenná polica so šírkou 90 cm z programu Landwood - tradične biely nábytok s okrasnou rímsou v romantickom vidieckom štýle. Vytvárajte si tak ľahko pôvabné interiery s nádychom tradície a kúzlom atm... Viac informácií
34,90 EUR

Nástenná polica Lyon 120 cm, biely lesk

Nástenná polica so šírkou 120 cm z programu Lyon - policu v bielom prevedení s lesklým chrbtovým panelom môžete ľahko zladiť s akýmikoľvek farbami Vášho interiéru.
49,90 EUR

Polica na stenu Wilma 23,5 cm, dub sonoma

Polica na stenu so šírkou 23,5 cm v dekore dub sonoma - jednoduchý univerzálny dizajn sa hodím do každého interiéru. Kovové konzoly pre zavesenie sú prakticky ukryté zo zadnej strany.
8,99 EUR

Sada 3 ks políc Duraline štvorec, biela

Sada 3 kusov políc v bielej farbe v tvare štvorca. Vďaka rôznym veľkostiam ľahko pasuje do rôzneho priestoru - môžete ich tak umiestniť vedľa seba alebo samostatne v rámci celého bytu.
22,99 EUR

Nástenná polica s úložným priestorom Madison, dub/čierna

Nástenná polica s úložným priestorom z programu Madison - nábytok v dubovom drevodekore s čiernymi plochami vnesie do interiéru moderný kontrast a zároveň útulnosť. Kombináciou s ďalšími dielmi tohto ... Viac informácií
74,90 EUR

Set 2 ks nástenná polica Sabrina, čierny kov/drevo

Set 2 ks police z čierneho kovu a prírodného dreva, štýlovo ozdobí Vaše steny nad pohovkou, posteľou, vo vstupnom priestore, predsieni alebo kdekoľvek inde. Nástenné poličky, majú moderný nadčasový di... Viac informácií
25,99 EUR

Nástenná polica Cariba, 78 cm, dub san remo

Nástenná polica so šírkou 78 cm z programu Cariba v dekore dub san remo. Svojim univerzálnym štýlom je vhodná do akejkoľvek miestnosti.
47,90 EUR