Jedálenský set

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Jedálenský set

Univerzálny kovový jedálenský set obsahuje jedálenský stôl a štyri jedálenské stoličky, ktoré dopĺňa dekor dub sonoma. Rozmerovo je set vhodný aj do menšieho priestoru jedálne alebo kuchyne.
184,90 EUR

Jedálenský set Hubert, dub

Príjemný set jedálenského nábytku zo strieborne lakovaného kovu je kombinovaný dubovým dekorom a hnedým látkovým poťahom.
159,90 EUR

Jedálenský set Petra, dub sonoma

Univerzálny jedálenský set v obľúbenom dekore dub sonoma ,obsahuje jedálenský stôl a dve lavice. Môžete ho ľubovoľne umiestniť v priestore kuchyne alebo priamo pri stene a vytvoriť si tak útulné zákut... Viac informácií
169,90 EUR

Jedálenský set

Malý jedálenský set pre dve osoby dobre poslúži v menšom priestore kuchyne alebo v kúte obývačky. Obsahuje jedálenský stôl a dve stoličky. Biela kovová konštrukcia s dubovým drevodekorom sa hodí do ta... Viac informácií
75,90 EUR

Raňajkový set 1+2 Moskva, orech

Malý jedálenský set pre dvoch. Skladá sa zo stolíka a dvoch stoličiek a nájde svoje uplatnenie v nejednom menšom byte.
69,90 EUR

Jedálenský set Doris G, imitácia sivý betón

Jedálenský set v módnej imitácii sivého betónu môžete ľubovoľne umiestniť v priestore kuchyne alebo priamo pri stene a vytvoriť tak útulné zákutia. Obsahuje jedálenský stôl a dve lavice.
139,90 EUR

Jedálenský set Simone, imitácia sivý betón

Zvýhodnený 5-dielny set obsahuje jedálenský stôl v trendovej imitácii šedého betónu a štyri jedálenské stoličky v kombinácii kovu a ekokože.
229,90 EUR