Kreslo Nela, tmavo hnedá látka

Je nám ľúto, tento tovar momentálne nemáme v ponuke, ale môžete si vybrať podobný

Kreslo Mini, hnedá látka

Malé zaoblené kreslo je očalúnené hnedou látkou v optike brúsenej kože. Ľahko ho umiestnite aj do menšieho priestoru.
135,90 EUR

Kreslo Mini, tmavo šedá látka

Malé zaoblené kreslo je očalúnené tmavo šedou látkou v optike brúsenej kože. Ľahko ho umiestnite aj do menšieho priestoru.
135,90 EUR

Kreslo Boston, čierna ekokoža

Malé kreslo v zaoblenom tvare sa rozmerovo zmestí do každého priestoru, môžete ho tak využiť kdekoľvek. Očalúnenie ekokožou v čiernej farbe.
89,00 EUR

Kreslo Lux, béžová vintage látka

Kreslo Lux je obľúbené pre svoju kompaktnú veľkosť a zaguľatené tvarovanie. Príjemne mäkký látkový poťah v béžovej vintage optike brúsenej kože ,zaujme na pohľad.
124,90 EUR

Kreslo Ponza, biela koža

Doprajte si vysokú mieru komfortu, kvalitu aj štýlovú eleganciu s týmto kreslom. Zaoblené kreslo je očalúnené kožou vo farbe biela a vďaka vysokému operadlu poskytuje skvelé pohodlie a oporu pre váš c... Viac informácií
499,90 EUR

Kreslo Nebolo, hnedá látka

Pohodlne nadýchaný sedák poskytuje výborný komfort sedenia a elegantne zaoblené tvary kresla lahodia oku. Poťah v sivo-hnedej látke, ktorá optikou pripomína brúsenú kožu.
359,90 EUR

Kreslo Mini, béžová látka

Malé zaoblené kreslo je očalúnené béžovou látkou v optike brúsenej kože. Ľahko ho umiestnite aj do menšieho priestoru.
135,90 EUR

Kreslo Lux, šedá vintage látka

Kreslo Lux je obľúbené pre svoju kompaktnú veľkosť a zaguľatené tvarovanie. Príjemne mäkký látkový poťah v šedej vintage optike brúsenej kože ,zaujme na pohľad.
124,90 EUR

Kreslo Livia, šedá tkanina

Priamočiare línie a zaujímavo skosené tvary podrúčiek dávajú tomuto kreslu moderný charakter.
219,90 EUR

Kreslo Nela, svetlo šedá tkanina

Komfortné kreslo so zaoblenými opierkami z ohýbaného dreva má mäkko polstrovaný sedák potiahnutý svetlo šedou tkaninou. Vďaka svojej veľkosti sa zmestí takmer do každej obývacej izby.
155,90 EUR

Kreslo Nela, hnedá látka/drevo rustikal

Komfortné kreslo so zaoblenými podrúčkami z ohýbaného dreva v dekore rustikal, má mäkko polstrovaný sedák potiahnutý látkou vo farbe hnedá. Vďaka svojej veľkosti sa zmestí takmer do každej obývačky.
155,90 EUR

Kreslo Bruno, šedo-hnedá látka

Elegantné kreslo Bruno ponúka komfortne mäkké sedenie a vysoké operadlo pre pohodlné opretie. Očalúnenie príjemne mäkkou látkou v odtieni šedo-hnedá taupe.
269,90 EUR